Torakan päiväkirjat/Cockroach Diaries

Torakan päiväkirjat/Cockroach Diaries

Nurjapuoli ry, yhteisötaideohjaus ja tuottaja Juha Allan Ekholm (tilaaja RISE)

Polaroidinstallaatio/Installation with Polaroid pictures and poems

7.-9.6. Forumkorttelin aula/ Forumkortteli, central hallway

Yhteisöllinen valokuvataideprojekti Käyrän vankilan arjesta ja vankien muistoista Polaroidpäiväkirjoina. Ne on kuvattu ympäristössä, jossa kaikki on kontrolloitua, eikä kaikkea voi kertoa. Jäljelle jää silti taiteen mentävä tila.

Tuotettu yhteistyössä Nurjapuoli ry/ RISE

 

\

 

A community photographic project about everyday lives of prisoners in the open prison of Käyrä. Polaroid diaries and poems created in conditions where everything is controlled and not everything can be said.

Produced in cooperation with Nurjapuoli ry/RISE

\\

 

Juha Allan Ekholm on Espoossa 1965 syntynyt valokuvataiteilija, joka asuu ja työskentelee Turussa. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti lähiöelämän kuvaajana.

Nurjapuoli ry​ on vuonna 2015 Imatralla perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää taiteen ja kulttuurin parempaa saavutettavuutta sekä taidetoimintaan perustuvaa osallisuutta. Yhdistys toteuttaa terveyttä ja hyvinvointia edistäviä soveltavan taiteen sekä yhteisötaiteen hankkeita erityisesti laitoksissa.

\

 

Juha Allan Ekholm, born in 1965 in Espoo, is an art photographer living and working in Turku. He has become famous specially for his photographs presenting life in tenant suburbs.

Comments are closed.