Taiteilijalle

taiteilijalle_400pxTeoshaku ja jurytus

Vuosittain syksyllä järjestetään kaikille avoin teoshaku, jossa jokainen halukas voi ehdottaa teosta tapahtumaan. Teosehdotuksia voivat tarjota yksityishenkilöt, työryhmät tai yhteisöt. Teoshaun teema vaihtuu vuosittain. Olohuone ry:n hallituksesta ja sen ulkopuolisista asiantuntijoista koostuva jury tekee lopulliset teosvalinnat.

Teos voi olla esimerkiksi paikkaa kommentoiva installaatio, kiertokävely, interventio, kaupunkipeli, performanssiesitys, audiovisuaalinen tuotos tai kaupunkitilaan liittyvä kirjoitus, luento tai työpaja. Teoksia ja esityksiä etsitään myös festivaaliklubeille.


 

Olohuone on kiinnostunut yhteistyöstä taiteilijoiden ja muiden tahojen kanssa myös virallisen teoshaun ja festivaalin ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä tuottajiimme sähköpostitse taideyhdistys.olohuone@gmail.com tai kirjoita ajatuksesi alla olevaan lomakkeeseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Yhteydenoton syy

Kerro ajatuksesi

Hyväksy

Comments are closed.

 • 1 week ago
  Timeline Photos

  Uusi hallitus kokoustaa! Tästä se juhlavuosi lähtee 🥳

  1 month ago
  Festivaalin 2020 teoshaku auki 25.11.-15.12.2019 – Olohuone 306,4km2

  Vielä ehtii! 5,5 tuntia aikaa!

  Festivaalin vapaamuotoisena ja -ehtoisena teemana toimivat ensi vuonna juhlat ja juhlavuus, vaikka poikkeuksellisesti varsinaista teemaa ei juhlavuonna olekaan. Olohuone kannustaa taiteilijoita ... See more