Yhteistyökumppaneille

Teosjulkistusklubi 2014Valitsemalla omien arvojensa mukaisia yhteistyökumppaneita kulttuurin kentällä, yrittäjäkin voi osallistua monipuolisen kulttuuritarjonnan ylläpitämiseen. Olohuone 306,4 km2 -festivaalia järjestävä Taideyhdistys Olohuone ry ylläpitää toimintaansa apurahojen, kulttuurin tukien ja sponsorien turvin. Toimintamme on pääasiassa vapaaehtoistoimintaa, lukuunottamatta festivaalin ajaksi vuosittain palkkaamamme tuottajan pestiä ja teospalkkioita.

Taideyhdistys Olohuone on poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhteistyötahoillemme haluamme tarjota vastavuoroista kumppanuutta.

Yhteistyö voi olla tapahtumien välistä esiintyjäyhteistyötä, yhteisen tapahtuman järjestämistä talvikaudella, tilojen tarjoamista festivaaliteoksen toteuttamiseen tai vaikka taiteilijoidemme lounaiden tarjoamista. Vastineena yhteistyöstä kumppanimme pääsevät sopimuksen mukaan esille sponsoreina tapahtumamme esitteisiin, julisteisiin, nettisivulle ja sosiaaliseen mediaan. Voit myös tarjota ohjelmaa festivaaliklubeillemme.

Olohuone on tehnyt yhteistyötä aikaisemmin mm. Valonian, Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskuksen, Ruisrockin sekä Teknologiakiinteistöjen, VG-vokin, ravintola Kuorin; Hansa-korttelin ja Forumin kanssa.

Jos olet kiinnostunut lisänäkyvyydestä sekä yrityksesi julkisuuskuvan piristämisestä taide- ja kulttuurialan osaajien avulla, ota yhteyttä!

 

Taideyhdistys Olohuone ry
Linnankatu 24, 20100 Turku (Kirjan talo)
taideyhdistys.olohuone@gmail.com
y-tunnus: 2040997-0

Comments are closed.

 • 1 month ago

  Olohuone 306,4km² toivottaa kaikille hauskaa ja turvallista vappua, olohuoneidenne laadusta ja sijainnista riippumatta!

  1 month ago
  - Urban Anatomies Teleport

  Olohuone 306,4 km² siirtyy elokuuhun.

  Haluamme laittaa yleisön turvallisuuden etusijalle ja olemme näin ollen päättäneet siirtää Olohuone 306,4 km² - festivaalin loppukesään. Festivaalin ... See more

  Welcome to Urban Anatomies Teleport WHAT • radio play • pop album • video • tools to walk within urban spheres HOW • choose a drift • go for a walk • listen with headphones • on your ... See more

  2 months ago

  Hallitus on tehnyt linjauksia mm. tapahtumien järjestämiseen liittyen. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. Toistaiseksi emme näe vielä estettä kesäkuun Olohuone 306,4 km² ... See more