Yrityksille

Teosjulkistusklubi 2014Monipuolista osaamista!

Olohuoneessa toimii joukko erilaisia osaajia. Yhdistyksemme aktiivien voimavarat ovat keskittyneet erityisesti taiteen ja kulttuurin tutkimukseen, markkinointiviestintään, tapahtuma- ja mediatuotantoon, kuvataiteeseen, performanssiin, yhteisötaiteeseen sekä valokuvaukseen. 

Taideyhdistys Olohuone on poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Olohuone etsii kuitenkin aina uusia ja kiinnostavia yhteistyökumppaneita. Yrityksiltä emme odota pelkkää sponsorointia, vaan haluamme tarjota vastavuoroista kumppanuutta.

Vaikka kulttuurin arvoa on vaikea mitata rahallisesti, sen vaikutukset yrityksen julkisuuskuvaan muistetaan pidemmälle. Kulttuuri ja hyvät tapahtumat muistetaan, ja mielikuvien luominen ja myyminen kulttuurin avulla on helpompaa.

Olohuone on tehnyt yhteistyötä aikaisemmin mm. Valonian, Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskuksen, Ruisrockin sekä Teknologiakiinteistöjen ja taiteilija Jukka Hakasen kanssa. 

Jos olet kiinnostunut lisänäkyvyydestä sekä yrityksesi julkisuuskuvan piristämisestä taide- ja kulttuurialan osaajien avulla, ota yhteyttä!

Taideyhdistys Olohuone ry
Linnankatu 24, 20100 Turku (Kirjan talo)
taideyhdistys.olohuone@gmail.com
y-tunnus: 2040997-0

Olohuone ry:n pj. Taru Tuomisto
p. 041 535 7787, tt.tuomisto@gmail.com

Olohuone ry:n vpj. Jani Virta
p. 044 058 8850, jpvirt@utu.fi

Comments are closed